Ova web-stranica koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. OK

Пингиќ и на Македонски јазик

Пингиќ досега е преведен на 5 јазици, меѓу кои и Македонски јазик...

Пингиќ е сајт пред се наменет за објавување на турнири во ветеранска конкуренција. Цел на сајтот е во иднина да прерасне во најголема база на податоци на спортски сали во кои се игра пинг понг, и место на кое ќе има објавено најмногу турнири за почеток на балканските простори. Пртеставник од Македонија е Зоран Таневски кој го преведе Пингиќ на Македонски јазик. 
 Исто така за македонија создадена е Фан Страница на Facebook, https://www.facebook.com/PingicMKD/
Ви посакуваме многу дружење и споделување на информации за турнири кои ќе се организираат во Македонија.
 Тимот на Пингиќ.
8.9.2016