Ova web-stranica koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. OK

Трет Самсунг Турнир во пинг понг

Самсунг турнир во пинг понг Скопје 2018

На 16 Декември во Скопје во спортскиот центар Форца ќе се одржи третиот турнир во  пинг понг Самсунг 2018.

Турнирот од оваа година е од отворен карактер, и добива интернационален карактер.

На турнирот можат да учествуваат сите играчи без разлика дали се професионални играчи или рекреативци.

Играчите во машка конкуренција ќе бидат поделени во четири категории:

  1. Апсолутна
  2. 40+
  3. 49+
  4. 59+ 

Во женска конкуренција натпреварувачките ќе се натпреваруваат само во една, апсолутна категорија.

За победниците во сите категории од страна на организаторот и спонзоритеобезбедени се парични и непарични награди.

Пријавувањето за турнирот е до 14 Декември до 15 часот.

 

 

2.12.2018