Ova web-stranica koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. OK

Четврт традиционален турнир во пинг понг Александар Атанасовски - Мац

На 9ти Март во Скопје во спортскиот центар Форца ќе се одржи четвртиот турнир во  пинг понг Самсунг 2018.

Турнирот е од отворен интернационален карактер. 

На турнирот можат да учествуваат сите играчи без разлика дали се професионални играчи или рекреативци.

Играчите во машка конкуренција ќе бидат поделени во четири категории:

  1. Апсолутна
  2. 35-49
  3. 50-59
  4. 60+ 
5.3.2019